TÖRZSVENDÉG PROGRAM

Térjen vissza hozzánk és hűségét megháláljuk!

Legyen visszatérő Vendégünk és részesüljön még több kedvezményben! Szállodánk törzsvendég kártyájával az alábbi kedvezményeket nyújtjuk Önnek:

Megjegyzés:

  • Early check in: kapacitás függvényében a szoba elfoglalása 12:00 órától térítésmentes
  • Late check out: kapacitás függvényében a szoba elhagyása 15:00 óráig térítésmentes
  • Masszázs, kozmetika kedvezmény: a masszázs árlistában feltüntetett szolgáltatásokból biztosított kedvezmény mértéke
  • Ebéd kupon: szobánként egy alkalommal felhasználható a’ la carte étkezés igénybevételénél, a számla végösszegéből biztosított összeg
  • Gyermekkedvezmény: szülőkkel egy szobában, pótágyon történő elhelyezés esetén érvényes

Programunkba történő bekerülés feltételei:

A törzsvendég kedvezmények azon Vendégeink számára elérhetőek, akik az igénylés napjától számított 5 éven belül, közvetlenül szállodánknál foglalták le szállásukat és a foglalás minden esetben a kedvezményt igénylő Vendégünk nevére került rögzítésre. A kategóriába sorolás a szállodánkban eltöltött szobaéjszakák száma alapján történik:

  • Bronz kategória: 12 eltöltött szobaéjszaka után
  • Ezüst kategória: 25 eltöltött szobaéjszaka után
  • Arany kategória: 40 eltöltött szobaéjszaka után

Általános felhasználási feltételek:

A törzsvendég kedvezmények azon Vendégeink számára érvényesíthető, akik közvetlenül szállodánknál foglalnak – honlapon, e-mailen, telefonon, vagy akár személyesen. Közvetítő irodán, online szállásfoglaló portálon, kuponvásárlás esetén a törzskártya nyújtotta kedvezmények nem vehetőek igénybe. A kedvezmények az idegenforgalmi adóra és közvetített szolgáltatásokra nem vonatkoznak.

A kedvezményeket kizárólag a törzsvendég kártya tulajdonosa és kísérője veheti igénybe arra a szobára vonatkozóan, amelyet saját maguk számára lefoglaltak. Törzsvendég kedvezmény érvényesítését legalább 7 nappal az érkezés előtt szükséges előre jeleznie szállodánk számára. Amennyiben ettől korábban foglalja le szállását, abban az esetben a megrendelés alkalmával szíveskedjen jelezni kollégáinknak törzsvendég státuszát és törzskártyája számát.

A kedvezmények más kedvezményekkel együtt nem vonhatóak össze – pl. előfoglalási kedvezmények, last minute akciók.

 

Speciális ajánlatok: szállodánk speciális csomagárat is számíthat (egyéni elbírálás alapján, az aktuális foglaltság függvényében) törzsvendégei számára, amely ajánlatoknál a kedvezmény a fentiekben jelölt kategóriára vonatkozó szálláskedvezménynél magasabb is lehet, így Törzsvendégeink még kedvezőbb áron foglalhatnak!