KEDVEZMÉNYEK

GYERMEKKEDVEZMÉNY

Szülőkkel egy szobában történő elhelyezés esetén:

  • 3 éves kor alatt babaágyban térítésmentesen,
  • 3-12 éves kor között pótágyon 50% engedménnyel biztosítjuk a szállást és az étkezést. Amennyiben Vendégeink nem kérnek pótágy bekészítést a 3-12 éves kor közötti gyermek részére, a pótágy díja (amely az étkezés és wellness használat díját egyaránt tartalmazza) ebben az esetben is fizetendő!
  • 3-12 éves kor között alapágyon, szülőkkel egy szobában történő elhelyezés esetén 25 % kedvezményt biztosítunk a felnőtt árból.

Gyermekek külön szobában történő elhelyezése esetén 10 % kedvezményt biztosítunk a felnőtt árból.

Nyugdíjas Vendégeink részére 5% engedményt biztosítunk a csomagárakból – a Senior Napok csomag, illetve az évközi akciós csomagok (pl. Akciós Bellevue Napok) kivételével!

Szállodánk BabaMama Tudakozó Klub Kártya elfogadó hely: 3% engedményt biztosítunk az éves csomagárakból, kizárólag közvetlen megrendelés esetén. Amennyiben rendelkeznek BabaMama Tudakozó Klub Kártyával, azt foglaláskor szíveskedjenek előre jelezni kollégáinknak.

CSALÁDI VAKÁCIÓ CSOMAGUNKHOZ MÉG NAGYOBB MÉRTÉKŰ GYERMEKKEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK!

Szülőkkel egy szobában történő elhelyezés esetén:

  • 6 éves kor alatt babaágyban, illetve pótágyon térítésmentesen,
  • 6-14 éves kor között pótágyon 50% engedménnyel biztosítjuk a szállást és az étkezést (amennyiben Vendégeink nem kérnek pótágy bekészítést a gyermek részére, a pótágy díja – amely az étkezés és a wellness használat díját egyaránt tartalmazza – ebben az esetben is fizetendő!)
  • 6-14 éves kor között alapágyon 25 % kedvezményt biztosítunk a felnőtt árból.

Gyermekek külön szobában történő elhelyezése esetén 10 % kedvezményt biztosítunk a felnőtt árból.

 

Az engedmények egymással nem összevonhatóak!