HASZNOS INFORMÁCIÓK

ALAP ADATOK

Szálloda neve: Bellevue Konferencia és Wellness Hotel

Cégnév: Victus & T. Kft.

Címe: H-2500, Esztergom, Őrtorony u. 49..

Honlap: www.bellevuehotel.hu

E-mail: info@bellevuehotel.hu

Tel: +36-33/ 510-810 – recepció, +36-33/ 510-818 – szobafoglalás

Fax: +36-33/ 510 811

Besorolás: 4 csillagos

Nyitva tartás: 0-24 (egész évben)

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kérjük, hogy biztonsága érdekében tartsa be az előírásokat. A tűzesetek elkerülése érdekében, kérjük, hogy a szálloda területén csak az arra kijelölt helyeken dohányozzon.

Tűzbiztonsági okokból a saját tulajdonú elektromos készülékek (pl. kávéfőző, vízmelegítő, merülőforraló, vasaló stb.) szobai használata nem megengedett.

Kérjük, a szoba elhagyásakor az elektromos berendezéseket minden esetben szíveskedjenek kikapcsolni.

Vészhelyzet esetén kérjük, hívja a Recepciót a 810-es mellék tárcsázásával.

Tűzriadó esetén, kérjük, hogy azonnal hagyja el az épületet, a menekülési útvonalat a szobaajtóra kifüggesztve találja. Tűz esetén a lift használata TILOS!

A szobát mindig tartsa zárva. Kérjük, távozáskor zárja be az ablakokat. Köszönjük.

Biztonságos megoldást kínál értéktárgyainak elhelyezésére a szekrényben található széf, melynek használata ingyenes. A szobákban hagyott értéktárgyakért, készpénzért szállodánk nem vállal felelősséget.

Fontos telefonszámok:

  • Mentők: 104
  • Tűzoltók: 105
  • Rendőrség: 107
  • Általános segélyhívó 112

Akadálymentesített szoba

Mozgássérült vendégeink számára a földszinten akadálymentesített szobákat alakítottunk ki, melyek a wellness részleg, étterem és recepció közelében helyezkednek el. Ezen szobákhoz tartozó fürdőszobákban zuhanytálca helyett padló-összefolyó található. Különálló ágyas, nem pótágyazható, díszkertre néző szobák.

Ágyneműcsere

A szállodai szobákban az ágyneműt hetente legalább kétszer cseréljük. Külön kérésre az ágyneműt ettől eltérő időközönként is cseréljük. Kérjük, kérésével forduljon a recepcióhoz.

Babaágy, babakád

A recepción térítésmentesen kérhető. (Előre foglalás ajánlott)

Bár

A Harmony Bár naponta 7:00-22:00 óráig várja Vendégeinket, az első emeleten található.

Bejelentkezés

A szállodai szobát az érkezés napján 15:00 órától tudja elfoglalni. Korai érkezés esetén a szoba korábbi átadására a szabad szobakapacitás függvényében van lehetőség, melyet térítés ellenében tudunk biztosítani, előzetes egyeztetést követően. Díja: 12. 000,- Ft / szoba (az érkezés napján 10:00 órától).

Csomagmegőrzés

A földszinten, a recepció melletti helyiségben van lehetőség csomagok elhelyezésére. Recepciós kollégáink készséggel segítenek Önnek.

Dohányzás

Szállodánkban az uniós szabályoknak megfelelően csak NEM DOHÁNYZÓ szobákkal várjuk Vendégeinket – erkélyes szobáink esetében a dohányzás az erkélyen sem megengedett! Az 1999. évi XLII. számú törvény értelmében, a közösségi terekben, folyosókon és szobákban TILOS a dohányzás! A nem megfelelő helyen történő dohányzás esetén – szállodánk füstérzékelő berendezésének jelzése alapján – 50.000,- Ft kártérítést számolunk fel, mely összeggel automatikusa megterheljük Vendégünk szobaszámláját! Megértésüket köszönjük!

Elveszett tárgyak

Kérjük, tájékoztassa a Recepciót. Szállodánk kizárólag a szobaszéfben elhelyezett tárgyakért, értékekért vállal felelősséget.

Ébresztés

Ébresztést a recepción kérhet.

Étterem

Tiffany éttermünk nyitva tartása:

  • Reggeli: 7:00-10:00
  • Vacsora 17:30-20:30

Az étterem az első emeleten található. Éttermünk légkondicionált és nemdohányzó.

Szállodánkban 18 év alattiakat szeszes itallal nem szolgálunk ki. Éttermi szolgáltatásainkról bővebb felvilágosítás az étteremben vagy a recepción kérhető.

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy a kiválasztott/megrendelt ételeket az étteremben fogyasszák el. Amennyiben az elfogyasztott ételeken felül szeretnének ételt kivinni az étteremből, arra külön térítés ellenében van lehetőségük.

Vendégeink számára lehetőség van külön hidegcsomag rendelésre kiránduláshoz, vagy korai kijelentkezés esetén reggeli helyett. Kérjük, hogy hidegcsomag igényét legkésőbb előző nap 18:00 óráig a recepción jelezni szíveskedjen.

Fürdőköntös

Amennyiben speciális méretű fürdőköpenyre van szüksége, kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Fizetési módok

Számláját kiegyenlítheti készpénzzel (HUF), hitelkártyával (American Express, Maestro, Mastercard, Mastercard Electronic, Visa, Visa Electron), vagy Szép kártyával (OTP, MKB, K&H). Fizetéssel kapcsolatban további részletes tájékoztatást recepciós kollégáinktól kaphat.

Internet

Szállodánk területén vezeték nélküli internet áll térítésmentesen Vendégeink rendelkezésére. A WiFi jelszót a szobakártyájában találja.

Karbantartás

Kérjük, jelezze a recepción, amennyiben szobájában valamely berendezés nem működik vagy javításra szorul. Köszönjük.

Kerékpárkölcsönzés

Kerékpár kölcsönzési szándékát, kérjük, jelezze a recepción. (tavasztól – őszig)

Kijelentkezés

A szobát az elutazás napján 10:30 óráig kérjük átadni. Késői kijelentkezést a szabad szobakapacitás függvényében, előzetes egyeztetést követően, illetve térítés ellenében tudjuk biztosítani (15. 000,- Ft / szoba, 17:00 óráig). Ezzel kapcsolatos igényét, kérjük, szíveskedjen a recepción jelezni. Amennyiben a szobaátadást elmulasztják Vendégeink a kiírt időpontig, abban az esetben a késői kijelentkezés díjával (15. 000,- Ft) automatikusan megterheljük a szobaszámlát.

Kisállat

Szállodánkba Vendégeink házi kis kedvencét (kutya, macska) térítés ellenében tudjuk fogadni. Érkezésükről, kérjük, előre tájékoztassák a recepciót. Kedvenceik és Vendégeink nyugalma érdekében, kérjük, hogy az állatot minden esetben a tartásukhoz szükséges eszközökkel (pl. nyakörv, póráz, állathordó) együtt hozzák szállodánkba. Nem ismerjük kedvence étkezési szokásait, így ételt és edényt nem tudunk a számukra biztosítani. Megértésüket köszönjük.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az étterembe és wellness részlegünkre házi kedvencüket nem vihetik magukkal.

Konferencia

Szeminárium, céges rendezvény, vagy konferencia megszervezéséhez szállodánk földszinti, korszerű technikával felszerelt konferenciatermét tudjuk ajánlani. További részletes tájékoztatásért, kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Masszázs

Kollégáink egyedülálló és különleges kezelésekkel és masszázsokkal várják Vendégeinket. Időpont egyeztetési szándékát kérjük, a wellness recepción jelezze személyesen, vagy a +36 70 324 7785-es telefonszámon.

Minibár

A szobában található minibár hűtő, melynek feltöltését Vendégeink érkezéskor a recepción kérhetik, a fogyasztást automatikusan számlájára terheljük. A kijelentkezés napján, kérjük, tájékoztassa a recepciós kollégáinkat az utolsó napi fogyasztásáról. Aktuális árainkról a szobában elhelyezett árlistáról tájékozódhat.

Parkolás

Szállodánk több mint 60 autó elhelyezésére alkalmas ingyenes, nem őrzött parkolót biztosít.

Reklamáció

Amennyiben valamelyik szolgáltatásunkkal nem elégedett, kérjük, azonnal forduljon az illetékes részleg dolgozóihoz, vezetőjéhez, vagy a recepción jelezze a problémát. Kijelentkezéskor, vagy távozás után nem áll módunkban utólagos reklamációt elfogadni. Megértését köszönjük.

Szobafoglalás

Következő látogatását a recepción, a + 36 33 510 818-as telefonszámon, vagy a info@bellevuehotel.hu e-mail címen foglalhatja le.

Takarítás

A szobákat naponta takarítjuk. Szobaasszonyaink a takarítást 7:00 – 17:00 óra között végzik. Takarításra vonatkozó igényét kérjük, az ajtó kilincsére akasztott táblával jelezze a szobaasszony részére. Amennyiben pihenni szeretnének, úgy azt a tábla „Kérem, ne zavarjanak” feliratú oldalával jelezzék.

Taxi rendelés

Ha taxira van szüksége, bővebb felvilágosításért forduljon a recepcióhoz.

Törölközőcsere

A szállodai szobákban a törölközőt naponta kérésre cseréljük.

Virágrendelés

Virágrendeléssel kapcsolatban forduljon bizalommal recepciós kollégáinkhoz, akik készséggel állnak szíves rendelkezésére.

Wellness

Nyitva tartás: 9:00-21:00

Wellness központunkban élménymedence, pezsgőfürdő, melegvizes pihenőmedence, valamint gyermek medence kínál felüdülést kedves vendégeinknek. Az elutazás napján, kijelentkezést követően (11:00 órától) wellness részlegünk térítés ellenében használható: 3. 500,- Ft / fő felnőttek részére, 2. 250,- Ft gyermekek részére (3-12 éves kor között).