FOGLALÁS,FIZETÉSI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

SZOBAFOGLALÁS

Szobáink az aktuális foglaltság függvényében, előzetes megrendelés alapján foglalhatóak. Vendégeink szobafoglalási igényüket jelezhetik előre telefonon, vagy e-mailben. Amennyiben írásban küldünk árajánlatot, abban az esetben írásban várjuk megrendelésüket.

Szállodánk foglalási rendszere nem teszi lehetővé, hogy ajánlatainknál érvényességi időt állítsunk be, ezért ajánlataink akár rövid idő alatt (akár 1 óra alatt) is érvényét veszíthetik. A megrendelés elküldését követően szállodánk munkatársai ellenőrzik, hogy a korábban ajánlott szobát tudjuk-e biztosítani a kért feltételek szerint. Amennyiben rendelkezünk szabad szobával, rögzítjük rendszerünkben a foglalást és elküldjük visszaigazolásunkat. Amennyiben a küldött ajánlatunk már nem érvényes, szobáink beteltek, abban az esetben munkatársaink tájékoztatják Vendégeinket, hogy milyen további lehetőségeket tudunk kínálni. Ajánlataink érvényességének lejártáról szállodánk nem köteles tájékoztatást küldeni. Szállodánk indok nélkül is megtagadhatja, hogy ajánlatot adjon, vagy foglalást rögzítsen.

A megrendelés elküldésével Vendégeink által elismertnek tekintjük, hogy szállodánk foglalási, fizetési és lemondási feltételeiről tájékozódtak és azokat elfogadják. 

Amennyiben nem szeretne egyéni árajánlatot kérni, foglaljon online, könnyen és gyorsan weboldalunkon!

KUPONKÓD BEVÁLTÁSÁNAK MENETE

Amennyiben rendelkezik érvényes kuponkóddal, a következő módon tudja beváltani a foglalás során:

  • “Árak és akciók” főmenüben az “Online foglalás/Csomagfoglalás” almenüre kattintva rögzítheti foglalását.
  • A dátum/csomag kiválasztását követően kattintson a “Foglalás” gombra.
  • A következő lépésben az érkezés napja dátumválasztó mellett található a “Kedvezmény kupon” beváltására alkalmas mező. Ide írja be a kapott kuponkódot – ügyeljen a pontos helyesírásra, kis- és nagybetűk, számok használatára. Kattintson az “Alkalmazás” gombra, melyet követően a rendszer rögtön levonja a kedvezményt a szobaárból/csomagárból.
  • Folytassa a foglalás menetét a szobatípus kiválasztásával és a “Folytatás” gombra kattintva léphet tovább a Vendégadatok megadásához.

FIZETÉSI FELTÉTELEK

Áraink nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely 18 éves kor fölött fizetendő, díja 2021-ben: 500,- Ft / fő / éj. Az idegenforgalmi adó mentességet az erre jogosító hivatalos bizonylattal kérjük  igazolni céges megrendelés esetén!

Széchenyi Pihenőkártyát (SZÉP) elfogadunk: OTP, MKB, K&H (idegenforgalmi adó kivételével)

A megrendelést kiemelt időszakon kívül 30%, kiemelt időszakban 50% előleg befizetése esetén áll módunkban garantáltnak tekinteni, melyet a visszaigazolástól számított 8 napon belül kérünk átutalni. Ajándékozás esetén a teljes csomagár előre fizetendő. Az előleg fizetése történhet banki utalással, vagy SZÉP kártyával.

Banki adataink:

Bankszámlaszámunk (HUF): 16200106 – 11518525- 00000000  MagNet Bank
H-1062, Budapest Andrássy út 98.
Kedvezményezett név: Victus és Tsa Kft.

Külföldről történő utalás esetén:

IBAN: HU3816200106-11518525-00000000 MagNet Bank
SWIFT: HBWEHUHB

Szép kártyával történő fizetés esetén az elfogadóhelyek között így talál meg minket: Bellevue Konferencia és Wellness Hotel.

Átutaláskor a közlemény rovatban, kérjük, szíveskedjen feltüntetni a befizető címét és a foglalási számot. A fizetést követően, kérjük, szíveskedjen elküldeni az penzugy@bellevuehotel.hu e-mail címünkre az átutalási bizonylatot! Az összeg beérkezését követően kollégáink visszajelzést küldenek, az előleg szobaszámlára történő jóváírásáról. (Amennyiben a teljes csomagárat befizette, annak felhasználásáig a teljes összege is előlegnek számít számvitelileg, így ezt is előlegként igazoljuk vissza.)
A visszaigazolt ár fennmaradó része a helyszínen fizetendő, legkésőbb az utazás napján, kijelentkezéskor.

Amennyiben Vendégeink a visszaigazolásban szereplő utazási dátumnál korábban szeretnék elhagyni az általuk elfoglalt szobát, abban az esetben is a teljes tartózkodási időre érvényes szállásdíjat kötelesek megfizetni.  ÁSZF

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Kiemelt időszakon kívül, kötbérfizetési kötelezettség nélkül a foglalás az érkezést megelőző 14. napig mondható le, illetve módosítható. Az írásos lemondásnak a megjelölt időpontig meg kell érkeznie szállodánkhoz. A 3 napon belüli lemondás, illetve meg nem érkezés esetén a szálloda a befizetett előleget kötbérként kezeli, ez esetben ennek összegét nem áll módunkban visszafizetni.

Az érkezés napjához viszonyított 14 napon túli lemondás esetén a befizetett előleg bruttó 2% kezelési költséggel csökkentett összegét szállodánk visszautalja.

Amennyiben Vendégünk előre láthatóan nem tud megérkezni szállodánkba a lefoglalt érkezési napon, abban az esetben térítésmentesen időpont módosításra (a szabad szobakapacitás függvényében) van lehetőség az érkezést megelőző 3. napig. Ez esetben a befizetett előleg felhasználható egy későbbi (max. 6 hónap) időpontra történő átfoglalás alkalmával.

Kiemelt időszakban a megrendelt szolgáltatás kötbérmentesen az érkezést megelőző 14. napig mondható le. Az írásos lemondásnak a megjelölt időpontig meg kell érkeznie szállodához. Határidőn túli lemondás esetén a kötbér mértéke (a befizetett előleg díjából kerül levonásra) az érkezés előtti:

Határidőn túli lemondás esetén a kötbér mértéke kiemelt időszakon kívül és kiemelt időszakban (a befizetett előleg díjából kerül levonásra) az érkezés előtti:

– 14-7. nap között 30%

– 6-3. nap között 50%,

– 3 napon belüli, vagy no show esetén 100%

Utalvánnyal történő foglalás lemondása esetén az utalványokat visszaváltani nem lehet, de a voucher nem névre szóló, ezért bárkire átruházható. Az érkezés napján történő lemondás, illetve meg nem érkezés esetén a szálloda a befizetett csomagdíjat kötbérként kezeli, ennek összegét nem áll módunkban visszafizetni.

Amennyiben Vendégeink bejelentkeztek szállodánkba és a visszaigazolásban szereplő utazási dátumnál korábban szeretnék elhagyni az általuk elfoglalt szobát, abban az esetben is a teljes tartózkodási időre érvényes szállásdíjat kötelesek megfizetni. Utalványos foglalás esetén, az utalvány díját ez esetben sem téríti vissza szállodánk.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

A szobát az érkezés napján 15:00 órától lehet elfoglalni és a távozás napján 10:30 óráig kérjük átadni. Szállodánk a szobát érkezéskor 18:00 óráig tudja fenntartani, így amennyiben Vendégeink később érkeznek meg, kérjük, szíveskedjenek ezt előre jelezni a +36 33 510 810-es telefonszámon.
A szoba korábbi elfoglalását, vagy későbbi átadását térítés ellenében tudjuk biztosítani, a szabad szobakapacitás függvényében.Korai érkezés 12. 000,- Ft / szoba (10:00 órától), késői kijelentkezés 15. 000,- Ft / szoba (17:00 óráig), melyek tartalmazzák a szoba árát és szállodánk wellness részének használatát.
Utazás napján, a szoba elhagyását követően vendégeink 3. 500,- Ft / fő áron használhatják wellness szolgáltatásainkat.