AJÁNDÉKUTALVÁNY

Lepje meg Szeretteit a pihenés lehetőségével,

ajándékozzon BELLEVUE UTALVÁNYT!

Ajándékutalványainkkal könnyedén szerezhet személyre szabott, feledhetetlen élményt rokonainak, barátainak, vagy üzleti partnereinek, munkatársainak.

Legyen az

 • egyedi csomagajánlat,
 • érték alapú ajándékutalvány, vagy
 • wellness belépő ajándékba,

kollégáink készséggel segítenek Önnek kiválasztani a legjobb ajándékot születésnapra, évfordulóra, Karácsonyra!

Ajándékutalvány vásárlásának menete:

 • Az utalvány típusának (csomag, érték alapú, vagy wellness utalvány) kiválasztását követően az alábbi adatok megadása szükséges a visszaigazolás és az utalvány elkészítéséhez:
  ∼ ajándékozó neve, postai és számlázási címe, e-mail címe, mobil elérhetősége
  ∼ ajándékozott neve
  ∼ bármilyen egyéni üzenet, vagy idézet, amit szeretne, hogy az ajándékutalványra kerüljön
  ∼ csomag utalvány esetén nyilatkozata, hogy az idegenforgalmi adót is Ön fizeti, vagy a Vendégek a szolgáltatás igénybevételekor
 • Az Ön e-mail címére elküldjük visszaigazolásunkat a kért szolgáltatásokkal, a fizetendő végösszeggel és banki adatainkkal.
 • Átutalja a visszaigazolásban szereplő összeget szállodánknak » az utalás történhet bankon keresztül, vagy SZÉP Kártyával is (OTP, MKB vagy K&H SZÉP).
 • Az utalvány értékének beérkezését és jóváírását követően kollégáink elkészítik az ajándékutalványt és a kért formában elküldjük Önnek – e-mailen, vagy postai úton. Az utalvány postai kézbesítése a fizetést követően több napot is igénybe vehet, ezért kérjük, ne késlekedjen az ajándékozással az utolsó pillanatig!

Utalványra vonatkozó ajánlatkérés esetén az érkezés-távozás dátumához azt az intervallumot jelölje meg, amely időszakra szeretné kérni az utalvány érvényességi idejét.