Medencék


Medencéink

 

Wellness központunkban az élménymedence mellett pezsgőfürdő, melegvizes pihenőmedence valamint gyermek medence kínál felüdülést kedves vendégeinknek.

Medence világunk a lubickolni vágyók igazi paradicsomát sejteti, s meg is felel ennek az elvárásnak. Nem csak nyáron, hanem ősszel és télen is, hiszen négy fedett medence várja a sportolni, lazítani vágyókat.

 

gyermekmed._448

Élményfürdőnk minden igényt kielégít: nyak-, és vállmasszírozó, fekvő, ülő és álló vízsugár, vízesés és sodró folyam, valamint sakk tábla szolgálja a kellemes felüdülést.
A pezsgőfürdő buborékokkal masszírozza a munkától, stressztől meggyötört testet. Aki intenzívebb törődést igényel, annak a három gejzírfej közelében ildomos elhelyezkednie, míg a lágyabb „simogatást" kedvelők a pihenőmedencénkben ejtőzhetnek.

Legapróbb vendégeink a gyermekmedencében fürdőzhetnek, míg a szülők a csodálatos kilátást nyújtó napozóteraszon barnulhatnak.


Kérjük Kedves Vendégeinket, hogy wellness központunkban mellőzzék a labdázást valamint a medencékbe való ugrálást, mert ezzel zavarják a többi pihenni vágyót!

Jacuzzi: 36 °C

Pihenőmedence: 33 - 34 °C

Gyermekmedence: 33 - 34 °C

Élménymedence: 31 - 32 °C

 

hotel_bellevue_163_1296         

 

2016 - ban új kültéri medencével bővültünk mely május 1 - szeptember 30. között üzemel.